.

luni, 1 decembrie 2014

Ciorba cu aripi de curcan




Ingrediente:
2-3 aripi de curcan
2 morcovi
1 bucata radacina de telina
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
1 ceapa
2 ardei
1 conserva rosii cuburi SunFood
frunze de patrunjel
1 lingurita boia de ardei dulce
1 lingura Delicat cu gust de gaina
1 lingura rasa Delikat bors cu legume
5 l apa
200 gr taietei

Mod de preparare:
Tocam marunt ceapa,radacinoasele si ardeiul  pe care apoi le calim in putin ulei.
Cand s-au inmuiat legumele punem bucatile de carne pe care le lasam sa se prajesca putin cu legumele,adica pana se albesc .
Adaugam peste carne rosiile taiate cuburi  si boiaua.
Adaugam delikat-ul si apa.Lasam sa fiarba pana cand carnea este fiarta.Cand carnea este fiarta adaugam taieteii si borsul.Lasam 5 min sa mai fiarba.Daca este necesar mai adaugam sare la ciorba.La final adaugam verdeata tocata,stingem focul si lasam cateva min ciorba cu capacul pus deasupra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...