.

marți, 14 mai 2013

Rulada de cascaval cu piept de pui si ardei copt


Ingrediente:
500 gr cascaval
5-6 ardei grasi rosii copti si curatati
1 piept de pui nu prea mare
200 gr branza feta
100 gr smantana grasa
300 gr ciuperci proaspete
200 gr sunca de pui
1 legatura ceapa verde
Mod de preparare:
Cascavalul se pune intr-opunga de plastic si apoi intr-o cratita cu apa care fierbe si se lasa asa in apa care fierbe pana cand se topeste tot cascavalul.




Cand pipaim punga sa nu se mai simta tare cascavalul.

In acest timp pregatim pe masa o folie alimentara de plastic destul de mare Cam 50/100,
Cand cascavalul este gata topit se pune din punga pe folie,se acopera cu jumatate din folie si se intinde o foaie cat se poate de egala si subtire 3-4 mm.
Pana cand se topeste cascavalul putem sa taiem pieptul de pui in fasii si sa-l prajim in putin ulei.
Ciupercile care au fost fierte din timp se scurg bine de apa si se toaca marunt, ceapa verde de asemenea se taie foarte marunt.Ardeii copti se curata de cotor si seminte si se pastreaza cat mai intregi. Sunca de pui se taie baghete foarte fine.Branza se amesteca cu smantana si ceapa verde.
Peste foaia de cascaval se aseaza ardeii copti iar peste se intinde cat mai uniform crema de branza.
Peste crema se pun ciupercile tocate marunt,bucatele de sunca si piept de pui.

Cu ajutorul foliei rulam cat se poate de strans rulada.Am strans-o destul de greu ca totusi au fost cam mari cantitatile de sunca si piept de pui pe care le-am pregatit.Se poate pune si mai putin.
Se ruleaza in folie,se strang capetele bine si se lasa la rece cel putin 5-6 ore.

Dupa ce a stat la rece suficient la rece se desface din folie si se poate felia.


Un comentariu:

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...