.

joi, 30 mai 2013

Inghetata cu capsuni


Ingrediente:
1 kg capsuni proaspete
1 l lapte
10 linguri zahar
5 galbenusuri
500 ml frisca lichida

Mod de preparare:
Galbenusurile se freaca spuma cu zaharu peste care apoi se toarna in fir laptele fierbinte si se amesteca
bine.

Se pune din nou la foc si se fierbe incet si amestecand continuu pana se ingroasa. Se i-a de pe foc si se raceste amestecul obtinut.
 Capsunii curatati de frunzulite se spala, se sfarama cu furculita sau in blender si se amesteca cu crema de ou si lapte.

 Frisca se bate bine si apoi se incorporeaza amestecul cu capsuni.

Se pune in vase care se pot inchide(caserole) si se da la congelator cateva ore.



Un comentariu:

  1. Seara buna si frumoasa,Vero!
    Hahaha.............daaaaaaaaaaaaaaaaaaa,intradevar poza retetei este a mea,ma duc sa vad daca si reteta a fost copiata.Cat tupeu!!!...............da ce sa mai zic ca nu este prima data cand se intampla.
    Stii cumva "individa"asta (pentru ca nici nu pot sa-i pronunt numele)are blog culinar?
    In orice caz o sa scriu un mesaj celor care au organizat acest concurs si sa le spun ca reteta este furata.
    Vero te rog sa ma crezi ca daca cineva m-ar ruga sa-i dau o reteta cu care sa participe la un concurs asi face-o dar ca sa furi este este ca si cand mi-ai baga mana in buzunar.Oribil!!!
    Multumesc tare,tare mult..............esti minunata si imi dau seama ca si tu ai fost intrigata ca si mine cand ai vazut si ti-ai dat seama ca reteta este furata.
    Te pup cu mare drag si inca odata multumirile mele!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...