.

joi, 16 mai 2013

Maioneza rapida din ou intreg




Am vazut la mai multe bloggerite,bune gospodine,reteta de maioneza facuta din oul intreg-adica albus si galbenus.
Am incercat si eu varianta aceasta,mi-a placut foarte mult cum iese maioneza preparata astfel.De atunci o folosesc mereu.In 2-3 min avem o maioneza perfecta.
Va arat si voua modul simplu in care se face:
 Ingrediente:
1 ou intreg
300 ml ulei
 1 lingurita mustar
Mod de preparare:
 In paharul sau bolul blenderului punem oul intreg(albus si galbenus),uleiul si mustarul.
Cu blenderul vertical blenduim cateva min(2-3) pana cand se incorporeaza tot uleiul.
Se obtine o maioneza usoara,buna.Nu este gretoasa deloc,nu este la fel de grasa ca cea facuta doar cu galbenusuri.
De asemeni puteti aromatiza maioneza cum doriti folosind un condiment preferat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...