.

vineri, 3 mai 2013

Pasca cu branza si budinca

Ingrediente:
50 gr unt
100 ml frisca
5 oua
300 gr zahar
1 kg  branza de vaci
1 plic praf de copt
coaja rasa de la o lamaie
200 gr stafide
 2 plicuri budinca de vanilie

Mod de preparare:
Stafidele se pun prima data in cateva linguri de lapte pentru hidratare.
Amestecam branza de vaci care a fost bine scursa de zer cu galbenusurile,adaugam zaharul,aromele,untul topit.

Incorporam frisca lichida,si praful de budinca.
Scurgem stafidele si le adaugam si pe ele.
Albusurile batute spuma se incorporeaza si ele in compozitie.


Copozitia se pune in forma,de preferat cu pereti detasabili si se caoce la foc mediu 70-80 min.

Dupa coacere va fi inca destul de moale in mijloc de aceea este bine sa scoatem peretii laterali ai formei cu grija O lasam sa se raceasca si apoi o transferam pe un platou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...