.

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Covrigei cu cascaval



Ingrediente:
400 gr faina alba
1 praf de copt
250 gr margarina
2 lingurite sare
200 gr cacaval
3-4 linguri de smantana
200 gr cascaval ras pentru presarat pe deaupra
 1 ou pentru uns
 Mod de preparare:
Faina se amesteca cu praful de copt si apoi cu margarina.Adaugam smanatana si cacavalul dat pe razatoarea fina. Aluatul astfel obtinut se impacheteaza in folie si se lasa la rece 2-3 ore.
 Pentru a face covrigeii se intinde foaie de 0,5 mm pe care apoi o vom taia cu forma de covrigei.

Covrigeii se aseaza in tava unsa cu putin ulei,se vor unge apoi cu pensula cu ou batut peste care vom rade cascaval. Se dau la cuptor 10 min pana se auresc usor.
Sunt foarte gustosi si fragezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...