.

vineri, 9 decembrie 2016

Rondele de crap cu sos de ciuperci si mamaliguta



Ingrediente:
5-6 rondele de crap(proaspat)
sare si piper
4-5 linguri faina alba
ulei pentru prajit
400 gr ciuperci proaspete
200 gr smantama
 1 legatura marar
1 ceapa
50 gr unt
sare si piper
malai pentru mamaliguta

Mod de preparare:
Pestele sarat si piparat se trece prin faina alba iar apoi se prajeste in ulei incins.
Pentru prepararea sosului mai intai taiem ceapa julien .Punem intr-o tigaie untul la topit la care adaugam si putin ulei .Calim ceapa iar mai apoi adaugam ciupercile taiate felii.Cand ciupercile sunt fierte adaugam sare si piper dupa gust.Adaugam si smantana si mai lasam 2 min pe foc.La final adaugam mararul tocat marunt.
Prepram intre timp si mamaliguta.
Servim pestele alaturi de sosul de ciuperci si cu mamaliguta.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...