.

marți, 27 decembrie 2016

Cotlet de porc cu sos de ceapa




 Ingrediente:
4-5 bucati cotlete de porc
1 lingurita mustar
2 cepe foarte mari
150 ml apa
1 lingura Secretul gustului de legume
100 ml ulei
1 rosie mare
1 varf de cutit nucsoara
2 linguri de lapte
sare
piper
1 frunza dafin
4 crengute mici de cimbru

Mod de preparare:

Ungem cotletele de porc cu foarte putin mustar, apoi condimentam cu piper si secretul gustului de legume . Acoperim complet carnea cu ceapa tocata felii taiate grosier. Turnam apa si uleiul, punem crengutele de cimbru si dam vasul la cuptorul preincalzit la 200gradeC pentru 20 minute-25 min.
Dupa acest timp scoatem carnea si o asezam pste feliile de ceapa.Peste carne asezam feliile de rosie,mai adaugam putina sare si piper. Lasam in continuare la cuptor inca 15-20 min.
Scoatem ceapa si rosiile din tava si le punem in blender.Adaugam si o parte din sos.Adaugam putina nucsoara,laptele.Pasam foarte bine.
In acest timp mai lasam daca e nevoie carnea sa se mai rumeneasca putin.
Servim impreuna cu garnitura preferata si sosul de ceapa care este delicios.



2 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...