.

sâmbătă, 3 octombrie 2015

Rata cu sos de branza si mere coapte



Ingrediente:
4 pulpe de rata
1 cana de supa
boia
piper negru
sare
4 foi de dafin
1 crenguta de cimbru
4 mere
50 gr unt
1 lingurita de faina
200 gr branza topita
300 gr smantana
sare si piper alb
4 lingurite dulceata de visine


Mod de prepare:
 Pulpele se condimenteaza si se lasa 30 min la rece .Se pun intr-un vas inalt in care am pus putin ulei  .Adaugam supa,acoperim vasul si dam la cuptor.
Lasam carnea sa se faca la foc foarte mic 2-3 ore.
Inainte cu 20 min de a scoate carnea de la cuptor,luam capacul si punem pe langa pulpele de rata si jumatati de mere.Dam din nou la cuptor.

Pregatim si sosul in acest timp.Punem untul sa se topeasca,adaugam faina si amestecam bine.Smantana se adauga si ea si apoi adaugam branza.Condimentam cu sare si piper alb.Fierbem 2-3 min.
Pentru servire adagam in farfurie si cate o lingurita de dulceata de visine.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...