.

duminică, 25 octombrie 2015

Pui cu piure de dovleac




Ingrediente:
6 ciocanele de pui
sare
piper
boia
1 catel de usturoi
1 pahar de apa

500 gr dovleac copt
2 linguri de unt
sare
piper alb
nucsoara


Mod de preparare:
Carnea de pui se condimenteaza si se pune in tigaie cu putin ulei si se prajeste pana se rumeneste usor.Adaugam apa si usturoiul si lasam sa fiarba pana cand carnea este bine facuta.
Dovleacul copt se curata fierbinte de pe coaja si de coaja formata de la coacere.Pasam miezul obtinut impreuna cu untul,adaugam dupa gust sare,piper si nucsoara.




Cu aceasta reteta voi participa la provocarea lansata de GINA BRADEA  si gazduita in aceasta luna de ELENA BITE  .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...