.

marți, 6 octombrie 2015

Trandafiri din foietaj cu mar







Ingrediente:
400 g aluat de foietaj
3 mere
6 linguri zahar
2 lingurite de  scortisoara
zeama de la 1/2 de lamaie

Mod de preparare: 
Merelor li se scot coatoarele, apoi se taie felii subtiri. Se pun intr-o cratita si se acopera cu apa. Adaugam zaharul si zeama de lamaie,scortisoara si punem la fiert. Cand incepe sa fiarba se mai dau 2 clocote si se da deoparte.
Se scot feliile de mar pe un prosop absorbant si se lasa la racit.
Intindem foaia de aluat de foietaj, taiem fasii de aluat de 5 cm. Pe fiecare fasie se pun felii de mar, usor suprapuse pe partea de sus a fiecarei fasii.


Intoarcem marginea de jos peste mere prin presare usoara fixam feliile de mar.Apoi se ruleaza cat mai strans posibil.
Fiecare rulou se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul incins, la foc mediu, pana se rumenesc.



Se pudreaza cu zahar.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...