.

vineri, 4 septembrie 2015

MOUSSE DE PIERSICI



Ingrediente:
4 piersici mari
100 ml lapte
3 galbenusuri
150 gr zahar pudra
300 ml frisca
40 gr gelatina

Mod de preparare:
Piersicile se curata de coaja, se taie cuburi si se pun in blender.Adaugam peste ele laptele fiert si racit.
Gelatina se pune la hidratat in putina apa si apoi o topim.
Frisca se bate bine.Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pana obtinem o crema spumoasa.
Amestecam frisca cu galbenusurile,piureul de piersici si gelatina topita.
Punem compozitia in formele preferate unse cu foarte putin ulei.Ne va ajuta la final sa scoatem mai usor crema.
Lasam la rece 4-5 ore.Rasturnam usor si decoram dupa preferinta.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...