Gogosari opariti si conopida
Ingrediente
Cantitati:
10 kg gogosari
10 kg gogosari
3 buc de conopida
1 l otet
3 l apa
10 linguri zahar
2 linguri sare
conservant
Boabe de piper,boabe de mustar,
foi de dafin.
1 l otet
3 l apa
10 linguri zahar
2 linguri sare
conservant
Boabe de piper,boabe de mustar,
foi de dafin.
Mod de preparare
Spalam si curatam gogosarii.Eu tai gogosarii in sferturi,sa nu fie nici o saminta pe ei.Conopida o desfacem in buchetele mici.Punem la fiert apa,otetul si restul mirodeniilor.Cand fierbe apa punem gogosari cat ne incape in vas si-i lasam 2 min apoi scoatem gogosarii cu o spumiera si dupa ce s-au racorit sa putem umbla cu mana ii asezam in borcane.Printre ei punem hrean taiat betisoare si buchetele de conopida iar apoi punem apa calduta in care i-am oparit si incercam sa scoatem toate bulele din borcan prin presare usoara.Punem conservantul si legam borcanele cu celofan.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu