.

joi, 10 septembrie 2015

Galuste cu caise cu aluat oparit



 Ingrediente:

1 cana apa,
3 linguri ulei,
un praf de sare,
4 linguri zahar 
2 cani de faina
1 ou
caise coapte dar nu foarte moi


pesmet,zahar tos,zahar vanilinat


Mod de preparare:

Cand apa clocoteste 
adaugam o cana de faina si amestecam repede si luam de pe foc
Lasam sa se racoreasca putin cat sa putem lucra cu mana in aluat si adaugam oul.Omogenizam bine,adaugam si cea de-a doua cana cu faina si framantam bine dupa care putem trece la modelarea galustelor.
In apa clocotita punem galustele sa fiarba pana cand acestea se ridica la suprafata.Le scoatem cu o paleta cu gauri si le dam prin pesmet prajit cu putin zahar si zahar vanilinat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...