.

marți, 3 iunie 2014

Inghetata de capsuni




Ingrediente:
500 gr capsuni
300 ge iaurt cu capsuni
4 linguri cu smantana grasa
4 linguri miere
Sos:
300 gr capsuni
150 gr zahar
1 lingura zeama de lamie

Mod de preparare:
Capsunii se pun in bleder si se fac piure,se adauga smantana si iaurtul.Se amesteca toate si adaugam mirea.
Pentru sos capsunii se pun la fiert cateva min impreuna cu zaharul si zeama de lamaie.Se lasa apoi sa se raceasca.
Punem in caserole alternativ cate un strat de crema de iaurt cu capsuni si apoi un start de sos.
Lasam la congelator cateva ore dupa care putem servi.

 Aceasta reteta va face parte din CAMPANIA DE SARBATOARE  pe care in acesta luna o gazduieste     LILIANA TOMA .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...