.

miercuri, 12 februarie 2014

Tochitura cu mamaliguta



 Pentru cina trebuia sa pregatesc ceva destul de rapid pentru ca tuturor ne era cam foame,veniseram de pe la seviciu fiecare.
Ingrediente:
O bucata de carne de porc proaspata cu grasime
2 fire da carnati afumati
2 oua pentru fiecare persoana
 cascaval si branza feta
mamaliguta
Mod de preparare:
Carnea taiata in cuburi se pune la prajit fara ulei sau alta grasime pentru isi va lasa propria grasime.

Carnatul se taie si el in bucati potrivite si se adauga cand carnea este aproape facuta.Mai adaugam sare dupa gust si piper.
Cand carnea este gata se pregateste pentru fiecare persoana cate 2 ochiuri de ou.
Servim pe farfurie alaturi de tochitura mamaliguta,ochiurile de ou si branza .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...