.

duminică, 14 aprilie 2013

Rulada tricolora cu crema de branza




Ingrediente:
Blat galben:
2 oua,2 linguri de ulei,1 lingura smantana,2 linguri faina,1 lingurita praf de copt.
Blat verde:
2 oua,2linguri ulei,1 lingura de smantana,2 linguri  de faina,1 lingurita praf de copt,2 linguri de spanac.
Blat portocaliu:
2 oua,2 linguri ulei,1 lingura smantana,2 linguri de faina,1 lingurita praf de copt,1 lingura pasta de rosii (sau ardei)
Umplutura:
200 gr branza feta,3 linguri de smantana,1/2 ardei rosu,cateva frunze ceapa verde.

Mod de preparare:
Galbenusurile se freaca cu smantana,uleiul,praful de copt,sare si apoi se adauga ingredientul colorant(pasta de tomate sau spanacul)



Se adauga faina iar apoi se incorporeaza amestecand usor si albusurile batute spuma.







Se pune in tava tapetata cu hartie de copt (dupa cum dorim sa arata la final rulada) in diagonala dungi din aluat de diferite culori


Dupa ce s-a copt  se scoate din tava pe o alta hartie de copt,se ruleaza si se lasa sa se raceasca.
Crema de branza se face din branza amestecata cu smantana,ardeii taiati marunt,ceapa verde taiata si ea marunt.
Desfacem rulada din hartie,se intinde crema de branza si se ruleaza la loc, se lasa la rece cateva ore impachetata in folie alimentara.




4 comentarii:

  1. Ce dimensiune are tava in care coaceti rulada?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce facem cu albusurile si faina ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am corectat.Probabil candva din neatentie lucrand la editarea retetei am sters din text fara sa bag de seama. Multumesc ca m-ai atentionat.

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...