.

joi, 11 aprilie 2013

Orez cu naut

Ingrediente:
125 gr orz
10-12 linguri de naut fiert
50 ml vin alb
50 ml supa de legume
 un catel de usturoi
 1 ceapa(eu am folosit ceapa verde)
 putin ulei
sare si piper
Mod de preparare:
In uleiul incins se caleste ceapa taiata marunt si usturoiul taiat felii subtiri.Se adauga orezul si se lasa sa devina translucid.

 Se adauga vinul,se amseteca si se lasa pana cand acesta se evapora apoi se adauga supa si se lasa sa fiarba pana se absoarbe toata cantitatea.
Daca e necesar,mai adaugam putina supa.La final adaugam nautul,mai lasam 2 min.Condimentam cu sare si piper.

Se poate servi atat cald cat si rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...