.

vineri, 18 mai 2012

Tarta cu spanac si smantana


Ingrediente:

500 gr spanac congelat 
50 gr unt
6 oua
200 gr branza feta
200 gr cascaval
100 gr smanatana
sare si piper 3
3 fire de ceapa verde si 3 fire usturoi verde
400 gr aluat foietaj din comert

Mod de preparare:

Aluatul foietaj se dezgheata in frigider.
Ceapa verde si usturoiul se curata si se spala.Se taie marunt si se pune la calit in tigaia Wok de la Delimano,adaugam spanacul si le calim.Asezonam cu sare si piper.

Aluatul se pune in tava de tarta,taiem surplusul. 
Branza se amesteca cu smantana,adaugam 3 oua si amestecam la compozitia cu spanac.

Turnam amestecul peste aluat in forma.Cascavalul se rade si se amesteca cu 3 oua,se toarna peste spanac si se pune la cuptor pentru 30 min.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...