.

vineri, 18 mai 2012

Tarta cu ciuperci


Ingrediente:
200 gr aluat fraged facut in casa
300 gr ciuperci
50 gr casacaval
2 oua crude
3 oua fierte
morcov,pastanac,telina- fierte
3 fire ceapa si 3 fire usturoi verde
sare si piper

Mod de preparare:
Aluatul fraged l-am facut eu alta data,l-am impartit in portii mai mici si il pastrez la congelator pana cand am nevoie.
Am decongelat aluatul.
Ciupercile taiate se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul taiat marunt in tigaia Wok de la Delimano pana cand scade toata zeama de la ciuperci.

Legumele fierte se taie cubulete si se adauga la final peste ciupercile calite. Potrivim de sare si piper,amestecam in compozitie ouale crude.
Aluatul se intinde in forma de tarta,punem copozitia si deasupra taiem din ouale fierte felii care sa aiba si galbenus.,pentru aspect.
Radem cascavalul deasupra si dam la cuptor 30 min.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...