.

marți, 1 mai 2012

Ardei umplut prajit

Ingrediente:
Ardei gras de forma mai lunguiata
500 gr carne tocata
100 gr orez
2 oua,
1 ceapa.
sare,piper,cimbru,boia
2-3 linguri pasta de tomate
putin ulei pentru prajit ardeii


Mod de praparare:
Ardeii se curata de cotor si seminte cu grija sa nu-i rupem.
Carnea tocata,ceapa tocata marunt si orezul e amesteca.Se condimenteaza dupa gust. adaugam si ouale.
Cu acesta compozitie umplem ardeii.
Intr-o tigaie se pune ulei la incins,prajim ardeii pe toate partile cateva min si ii dam deoparte.

Dupa ce am prajit toti adeii,ii vom aseza intr-o cratita si ii vom acoperi cu apa.Se lasa sa fiarba foarte incet.

Pasta de tomate de pune intr-o craticioara cu o lingura de ulei,adaugam putina zeama de pe ardei si fierbem 2 min.Potrivim de sare.
Ardeii se servesc cu sos.

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc mult!
      Chiar foarte buni,au un gust deosebit,abia astept sa se mai ieftineasca putin ardeii,ca tare sunt scumpi acum, sa mai fac.
      O zi buta si tie,pupici!

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...