.

joi, 3 mai 2012

Inghetata cu ciocolata


Ingrediente:

500ml frisca lichida,
1 litru lapte(4 linguri lapte praf si 1 l apa)
5 galbenusuri,
10 linguri zahar
3-4 linguri cacao
200 gr ciocolata rasa
1 plic gelatina

Mod de preparare:
Apa si laptele praf se amesteca pana se dizolva tot praful de lapte.
Laptele,5 linguri zahar si galbenusurile se fierb impreuna amestecand bine 2-3 min.

Cand se i-a de pe foc crema se amesteca cu gelatina,dizolvata in putina apa.Se lasa sa se raceasca.

Albusurile se bat spuma la bainmarie impreuna cu 5 linguri zahar
Frisca se bate impreuna cu cacaua.Adaugam si ciocolata rasa.

 Se amesteca apoi toate impreuna,mixand bine.Se pune in caserole si se da cam 8 -10 ore la congelator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...