.

joi, 30 august 2012

Inghetata de ciocolata

 


Ingrediente:

  • 5 galbenusuri
  • 10 linguri de zahar
  • 3-4 linguri cacao
  • 500 ml frisca
  • 200 gr ciocolata menaj neagra
  • 1 linguri de lapte
  • 10 gr gelatina

Mod de preparare

Laptele,5 linguri zahar si galbenusurile se fierb impreuna amestecand bine 2-3 min.

Cand se i-a de pe foc crema se amesteca cu gelatina,dizolvata in putina apa.Se lasa sa se raceasca.Cand se i-a de pe foc crema se amesteca cu gelatina,dizolvata in putina apa.

Se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi toate impreuna,mixand bine.Se pune in caserole si se da cam 8 -10 ore la congelator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...