Inghetata de ciocolata
Ingrediente:
- 5 galbenusuri
- 10 linguri de zahar
- 3-4 linguri cacao
- 500 ml frisca
- 200 gr ciocolata menaj neagra
- 1 linguri de lapte
- 10 gr gelatina
Mod de preparare
Laptele,5 linguri zahar si galbenusurile se fierb impreuna amestecand bine 2-3 min.
Cand se i-a de pe foc crema se amesteca cu gelatina,dizolvata in putina apa.Se lasa sa se raceasca.Cand se i-a de pe foc crema se amesteca cu gelatina,dizolvata in putina apa.
Se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi toate impreuna,mixand bine.Se pune in caserole si se da cam 8 -10 ore la congelator.
Cand se i-a de pe foc crema se amesteca cu gelatina,dizolvata in putina apa.Se lasa sa se raceasca.Cand se i-a de pe foc crema se amesteca cu gelatina,dizolvata in putina apa.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu