.

duminică, 12 august 2012

Gogosari opariti





Ingrediente

Cantitati:
10 kg gogosari,
1 l otet
3 l apa
10 linguri zahar
2 linguri sare
conservant
Boabe de piper,boabe de mustar,
foi de dafin.




Mod de preparare

Spalam si curatam gogosarii.Eu tai gogosarii in sferturi,sa nu fie nici o saminta pe ei.


Punem la fiert apa,otetul si restul mirodeniilor.Cand fierbe apa punem gogosari cat ne incape in vas si-i lasam 2 min


apoi scoatem gogosarii cu o spumiera si dupa ce s-au racorit sa putem umbla cu mana ii asezam in borcane.Printre ei putem pune hrean taiat betisoare apoi punem apa calduta in care i-am oparit si incercam sa scoatem toate bulele din borcan prin presare usoara.Punem conservantul si legam borcanele cu celofan.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...