ELANKO si premii fabuloase


                 Dupa cum ne-a obisnuit Elanko.ro a lansant pentru bloggeri un nou concurs atractiv.

Incepand 30 mai pana la data de 26 iunie ELANKO gazduieste concursul"Campionatul European de Fotbal 2012".Mare atractie mai ales pentru impatimitii admiratori ai sportului cu balonul rotund.Iata AICI puteti sa va inscrieti pentru a avea sansa de a castiga prin tragere la sorti un "Televizor LED Philips Full HD".
                Campionatul European de Fotbal UEFA 2012 va fi cel de-al paisprezecelea Campionat European de fotbal pentru echipele nationale.Polonia si Ucraina vor fi cele doua tari gazda ale turneului final din acesta vara,alese de catre Comiteteul Executiv al UEFA pe 18 aprilie 2007,la Cardiff,Tara Galilor.
Orasele gazda pentru meciurile de fotbal vor fi:
POLONIA: Gdańsk , Poznań , Varşovia , Wrocław                           
UCRAINA: HarkovDoneţkKiev , Liov                                  
La acest campionat european se juca 31 de meciuri:15 in Polonia si 16 in Ucraina.
Meciurile pe care le va gazdui fiecare oras sunt:
Kiev- 3 meciuri din grupa,un sfert de finala,o semifinala si finala(6 meciuri in total)
Doneţk - 3 meciuri din grupa si un sfert de finala
Harkov -3 meciuri din grupa
Liov  - 3 meciuri din grupa
Varşovia  - 3 meciuri din grupa inclusiv meciul de deschidere,un sfert de finala si o semifinala(5 meciuri in total)
Gdańsk - 3 meciuri din grupa si un sfert de finala
Poznań -3 meciuri din grupa
Wrocław -3 meciuri din grupa

Dreptul de organizare a Campionatului European de fotbal este acordat la fiecare editie altei natiuni,care este aleasa de catre UEFA dupa o competitie intre mai multe tari.La turneul final iau parte in total 16 echipe,care s-au calificat in rundele de  calificare ale Euro,impartite in patru grupe,fiecare grupa formata din patru echipe.
Fiecare echipa din grupa joaca cu fiecare echipa,avand loc in total trei meciuri de echipa.Primele doua din fiecare grupa se califica pentru sferturile de finala.De aici intervine sistemul eliminatoriu,fiecare echipa invinsa iese din competitie.
Cel mai bun rezultat al României la campionatele europene a fost calificarea in sferturi in anul 2000.Romania a mai participat  la Euro 1984   si Euro 1996
                   Cred ca date despre campionat am scris suficiente sau ca intotdeauna poate sa mai fie loc...dar sa va mai aduc aminte dragi cititori ai blogului meu ca se poate castiga un  TELEVIZOR  de toata frumusetea doar completandu-va datele AICI si raspunzand corect la intrebarea concursului.Un raspuns simplu si usor si 2 min sa va completati datele,iar apoi o mare sansa de castig.

                  Dragi bloggeri care doriti sa participati la acesta campanie,ELANKO pune la bataie Tableta Pc GoClever TAB A1103.Cateva date despre premiu puteti gasi accesand acest link  http://www.elanko.ro/it-and-c/laptopuri-si-tablet-pc/tablet-pc/tablet-pc-goclever-tab-a103.html.



               
                                                                                    

Comentarii

Postări populare