.

duminică, 3 iunie 2012

Cornulete cu dulceata

Ingrediente:
1 kg de faina
250 gr margarina
2 oua
100 gr zahar
15 gr drojdie
200 ml smantana
200 gr lapte
coaja de la o lamaie
dulceata de prune si dulceata de cirese
zahar pudra
Mod de preparare:
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine.
Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.
Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min.
Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam.




Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.


2 comentarii:

  1. Salvez reteta, Miculinul e fan asa ca trebuie sa i le fac.
    Sa ai weekend fain in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca va place reteta mea.Genul asta de cornulete il fac de ani de zile si imi place ca raman proaspete si fragede mai mult timp.

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...