.

duminică, 11 iunie 2017

Budinca de tapioca si fructe








Ingrediente:
100 gr perle de tapioca
400 ml apa rece
400 ml lapte de cocos
fructe-zmeura,caise,piersici

Mod de preparare:
Perlele de tapioca se pun in apa rece si  la foc mic pentru 5 min.Se strecoara sub jet de apa rece in sita deasa.
Se pun intr-un alt vas su laptele de cocos si 1-2 linguri de zahar si se mai fierb 3-4 min.
Se lasa la racit dupa care se pune in cupele sau bolurile pentru servit in straturi alternative cu fructe.




2 comentarii:

  1. Cred ca e delicios acest retet! Mai ales intr-una din zilele astea calduroase

    RăspundețiȘtergere
  2. Am tot timpul perle de tapioca in casa si fac foarte des.Indiferent ce fructe am,toate sunt bune!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...