duminică, 11 iunie 2017

Budinca de tapioca si fructe








Ingrediente:
100 gr perle de tapioca
400 ml apa rece
400 ml lapte de cocos
fructe-zmeura,caise,piersici

Mod de preparare:
Perlele de tapioca se pun in apa rece si  la foc mic pentru 5 min.Se strecoara sub jet de apa rece in sita deasa.
Se pun intr-un alt vas su laptele de cocos si 1-2 linguri de zahar si se mai fierb 3-4 min.
Se lasa la racit dupa care se pune in cupele sau bolurile pentru servit in straturi alternative cu fructe.




2 comentarii:

  1. Cred ca e delicios acest retet! Mai ales intr-una din zilele astea calduroase

    RăspundețiȘtergere
  2. Am tot timpul perle de tapioca in casa si fac foarte des.Indiferent ce fructe am,toate sunt bune!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu