.

duminică, 27 decembrie 2015

Lichior de ciocolata



Ingrediente:
350 gr ciocolata amaruie
250 ml frisca lichida
350 ml lapte
100 gr zahar
200 ml coniac

Mod de preparare:
Ciocolata maruntita,frisca,laptele si zaharul se pun intr-un vas la bain-marie  pana cand ciocolata se topeste.
Dupa ce se raceste amestecul de ciocolata se adauga coniacul.





Amestecul se poate pune in sticle si se pastreaza la frigider.Inainte  de a fi turnat in pahare se agita sticla.




4 comentarii:

  1. mai ales in perioada sarbatorilor este perfect. O idee minunata, cu siguranta voi incerca si eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place pentru ca este bun,dulce si foarte slab alcoolizat!

      Ștergere
  2. Cand eram adolescent parintii colegilor mei de scoala mai "confectionau" asa ceva, ne intalneam si il "degustam" era super ! Cred ca si acesta facut de tine e tot asa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place pentru ca este bun,dulce si foarte slab alcoolizat!Pe cel din comert nu pot sa-l beau.

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...