duminică, 27 decembrie 2015

Lichior de ciocolata



Ingrediente:
350 gr ciocolata amaruie
250 ml frisca lichida
350 ml lapte
100 gr zahar
200 ml coniac

Mod de preparare:
Ciocolata maruntita,frisca,laptele si zaharul se pun intr-un vas la bain-marie  pana cand ciocolata se topeste.
Dupa ce se raceste amestecul de ciocolata se adauga coniacul.





Amestecul se poate pune in sticle si se pastreaza la frigider.Inainte  de a fi turnat in pahare se agita sticla.




4 comentarii:

  1. mai ales in perioada sarbatorilor este perfect. O idee minunata, cu siguranta voi incerca si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand eram adolescent parintii colegilor mei de scoala mai "confectionau" asa ceva, ne intalneam si il "degustam" era super ! Cred ca si acesta facut de tine e tot asa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place pentru ca este bun,dulce si foarte slab alcoolizat!Pe cel din comert nu pot sa-l beau.

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu