.

miercuri, 14 ianuarie 2015

Stelute fragede cu ciuperci





Ingrediente:
800 gr aluat foietaj
280 gr ciuperci ( 1 conserva)
50 gr unt
1/2 ceapa tocata
2 oua
100 gr cascaval afumat



Mod de preparare:

Punem untul sa se topeasca intr-o tigaie.Adaugam ceapa tocata foarte marunt si cand s-a inmuiat bine adaugam si ciupercile care au fost bine scurse de seama si taiate foarte marunt.Le lasam cateva min la calit.



Punem intr-un bol cascavalul ras,un ou  si amestecam cu compozitia calda-fierbinte chiar, de ciuperci.Lasam sa se raceasca foarte bine.


 Alautul de foietaj decongelat il vom mai intide putin pentru a mai subtire foaia.Decupam apoi stelute cu ajutorul formei.(Forma stelutei ar trebui sa fie destul de marisoara,cam 6-8 cmm cel putin)
Aranjam pe hartia de copt in tava steutele cu mica distanta intre ele.In mijlocul fiecarei stelute punem o lingurita din compozitia de ciuperci si fixam in pozitie identica o alta steluta deasupra presand foarte usor varfurile.


 Ungem stelutele deasupra cu galbenus batut


Dam la cuptor pentru 12-15 min( pana se rumenesc frumos deasupra)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...