.

miercuri, 14 ianuarie 2015

Krautsuppe



Ingrediente:
1/2 capatana varza acra
300 gr carne de porc
250 gr carne de pui
300 gr carnati afumati
1 ceapa
1 morcov
1/4 radacina telina
300 gr rosii in sos de rosii
1 lingura pasta de ardei
1 lingura marar tocat
sare
piper


Mod de preparare:

Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei.Adaugam morcovul si telina si lasam sa se inmoaie .Carnea de porc si pui taiata bucati se aduga  peste legume si lasam cateva min pana cand carnea se albeste .

Varza tocata se pune in oala peste carne.Adaugam pasta de ardei,piperul,rosiile taiate cuburi,sosul de rosii si completam cu apa cat sa avem suficienta zeama pentru cand mancarea va fi gata.
Dupa ce varza si carnea este fiarta vom adauga carnatul taiat felii si mai lasam doar cateva mincam 10-15)
Daca mai este necesar vom adauga sare si eventual zeama de varza. Aici depinde de cat de acra este varza si cat ne place noua supa de acra.


La final adaugam si mararul tocat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...