Tort aperitiv -cu piure de cartofi
Ingediente:900 gr carne tocata de curcan,3 ardei mai micuti ca asa aveam,2 cepe mari,4 catei de usturoi,3 oua,2 linguri de faina,sare,piper si boia dupa gust.
6 cartofi mai mari,100 gr lapte,2 linguri margarina si 2 oua
Mod de preparare:
Am curatat si taiat marunt ardeii pe care i-am pus la calit in 2-3 linguri de ulei
Peste ardei am adaugat ceapa tocata
Cand s-a calit am adaugat carnea si am stins focul.Am adaugat condimentele,faina si ouale.Aceasta compozitie am pus-o in forma de tort cu peretii detasabili pe care inainte am tapetat-o cu hartie de copt si am presrat un start de pesmet peste hartie,
Carnea se da la cuptor cam 30-40 min.
In acest timp pregatim piureul de cartofi.
Intindem cartofii in strat uniform,decoram daca dorim si mai dam la cuptor 15 min.
Imi place mult ideea asta...si cred c-o voi pune in aplicare....iti urez o seara placuta!!!
RăspundețiȘtergere