.

luni, 14 noiembrie 2011

Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Reteta acestei rulade am luat-o de la prietena mea LIANA.Mi-a placut tare mult.
Mutumesc Liana.
Ingrediente:

Pentru blat:
4 oua, 100g smantana,6 linguri de faina, 1 lingurita praf de copt, putina sare.
Pentru umplutura:
500g telemea de vaca 100g smantana, 200g sunca, 1 ardei gras rosu si unul galben,50 gr masline negre si 50 gr masline  verzi.
Mod de preparare:
  Amestecam galbenusurile cu smantantna.

Apoi amestecam la galbenusuri si faina impreuna cu praful de copt.La sfarsit incorporam in compozitie si albusurile batute spuma.
Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se lasa la copt 10 min la foc mediu.
Se desprinde repede de pe hartia de copt,api se ruleaza calda  tot in hartie si se lasa sa se raceasca.
Umplutura:
Amestecam branza cu smanatana,adaugam sunca,ardeii si maslinele tocate marunt.
Desfacem rulada din hartie,intindem crema si apoi rulam la loc Dam la rece cateva ore.
Pentru servire se taie felii cam de 1 cm grosime cu un cutit cu lama subtire si bine ascutit.



Este o rulada minunata ca aperitiv,mai ales cand mai ai si musafiri,bineinteles anuntati...


.

Un comentariu:

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...