.

vineri, 23 martie 2018

Prajitura cu branza dulce ,ciocolata si blat cu unt






Ingrediente:

Blat:
2 oua +4 galbenusuri
200 gr unt
150 gr zahar
200 gr faina
coaja rasa de la o lamaie
1 lingurita praf de copt

Crema:
 1 kg crema de branza
200 gr zahar
6 oua
1 baton de vanilie
100 gr ciocolata cu lapte

Mod de preparare:
Frecam untul cu zaharul spuma.Adaugam pe rand ouale si galbenusurile.Incorporam in amestec coaja de lamaie, faina si praful de copt.Compozitia se intinde uniform in tava de copt.




Crema:
Crema de branza scursa foarte bine de zer se mixeaza .Adaugam zaharul, semintele de vanilie din baton ,restul de arome.Mixam pana obtinem o crema fina.Incorporam si ouale continuand sa mixam.Punem crema peste compozitia de blat si uniformizam frumos deasupra.
Ciocolata topita se pune din loc in loc si se marmoreaza usor cu un betisor.
S e da la cuptor pentru 50-60 min la 160 grC.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...