.

duminică, 11 martie 2018

Cupcake cu ciocolata si cafea






Ingrediente:
4 oua
100 gr zahar
100 gr ciocolata amaruie
150 ml lapte
125 gr ulei
250 gr faina
 1praf de copt
1 lingura esenta de cafea



Decor:
 200 ml frisca
 200 gr ciocolata
1 lingura esenta de cafea

Mod de preparare:

Ouale se bat spuma cu zaharul.Adaugam ciocolata topita amestecata cu uleiul.Se adauga laptele, esenta de cafea si apoi faina si praful de copt. Comozitia se omogenizeaza bine.

Punem in fiecare forma  compozitie pana la 3/4 din spatiu de coacere. Se coc  la 180 grC 15-20 min.
Se scot si se lasa sa se raceasca.

Crema pentru decor:
Ciocolata si frisca se pun pe foc si se lasa pana se topeste ciocolata, adaugam esenta de cafea.Lasam crema sa se raceasca. Se mixeaza bine si apoi cu aceasta crema decoram prajiturile.Folosim si ornamente de la Dr.Oetker pentru a obtine un decor deosebit prajiturilor noastre.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...