.

joi, 14 decembrie 2017

Tocana de fasole rosie cu chiftele de fazan





Ingrediente:
Tocana:
2 conserve de fasole rosie
1 conserva de rosii cuburi
1 ceapa
2 catei de usturoi
1/2 lingurita oregano uscat
1 legatura patrunjel verde
sare si piper
ulei
Chiftele:
1 piept de fazan fiert
2 morcovi fierti
1-2 cartofi cruzi
2-3 catei de usturoi
sare si piper
2oua
2 linguri faina

Mod de preparare:
Tocana:
Ceapa tocata impreuna cu usturoiul se pun la calit in putin ulei.Adaugam fasolea scursa si limpezita in apa rece si scurs din nou. Adaugam si o conserva de rosii  cuburi si amestecam. Lasam sa fiarba 5 minute,timp in care adaugam pentru gust sare, piper si oregano. Dupa ce stingem focul adaugam patrunjel verde tocat.Daca cineva e amator de mancare picanta se poate adauga dupa gust ardei sau boia iute in timpul gatirii.Eu nu am vrut sa fie picanta.





Chiftele:
Pieptul de fazan curatat de piele si os impreuna cu morcovul fiert se macina in robot. Cartofii si usturoiul se dau si ei in robot pana se maruntesc foarte bine.Adaugam la compozitie ouale, sare  si piper.Omogenizam amestecul amestecand si faina.
Modelam chiftele pe carele prajim in ulei incins.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...