.

sâmbătă, 16 decembrie 2017

Medalion de somon pe pat de naut






Ingrediente:
2 buc medalion de somon
sare,piper
ulei de masline
1/2 lamaie

1 conserva naut SunFood
2 catei usturoi
1 ceapa
putin ardei iute
2-3 linguri masline fara samburi
1 rosie proaspata
sare
ulei

Mod de preparare:
Medalionul de somon se condimenteaza cu sare si piper.Stropim cu zeama de lamaie si apoi il punem la prajit in tigaia cu putin ulei de masline.Prajimpestele in tigaia cu capac cam 2-3 min pe fiecare parte.

In alta tigaie punem ceapa tocata la calit.Adaugam usturoiul tocat foarte marunt si ardei iute tocat marunt(in functie de cat de picant puteti manca),eu am pus chiar foarte putin.
Adaugam nautul din conserva dupa ce a fost scurs.Lasam 2-3 min sa fiarba,adaugam rosia taiata in cuburi si cand incepe sa fiarba din nou adaugam si maslinele,sare daca mai este necesar si stingem focul.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...