.

sâmbătă, 14 octombrie 2017

Piept de pui cu mere






Ingrediente:
2 bucati piept de pui
3 mere
100 ml vin alb dulce
2 linguri ulei
40 gr unt
1 lingura zahar
1/2 lingura faina
2 linguri smantana
sare si piper



Mod de preparare:
Pieptul de pui taiat in fasii se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei.Se scoate si se pastreaza cald.


Merele curatate doar de seminte se feliaza si se pun la calit in unt topit.



Cand s-au inmuiat se adauga peste ele pieptul de pui,vinul si se lasa 10 min sa se inabuse impeuna.

Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu 3-4 linguri de apa.


Se adauga faina dizolvata in putina apa rece.Cand sosul s-a ingrosat se drege cu smantana,se condimenteaza cu sare si piper si se adauga peste pieptul de pui cu mere.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...