.

marți, 18 aprilie 2017

Drob de pui cu ciuperci si leurda



Ingrediente:
500 gr ficatei de pui
500 gr inimi si pipote de pui
500 gr ciuperci proaspete
1 ceapa uscata
1 legatura de ceapa verde
1 legatura usturoi verde
1 legatura partunjel verde
1 legatura marar verde
1 legatura leurda
2 cuburi Maggi de gaina
1 cub Maggi de legume
piper si sare
4 oua fierte
10 oua crude

Mod de preparare:
           Ficateii se prajesc impreuna cu o ceapa tocata marunt in putin ulei. Pipotele si inimile de pui se fierb in apa cu un cub de maggi de gaina.Ciupercile se fierb in apa cu un cub de maggi de legume.
           Dupa ce s-au racit taiem in bucati nu foarte marunte pipotele si inimile.Ficateii se taie si ei dupa ce i-am scurs de uleiul in surplus.Ciupercile se taie in felii sau sferturi. Verdeata se toaca si ea.Amestecam toate acestea intr-un vas.
Condimentam cu sare si piper.Adaugam 7 oua batute in acest amestec.Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt punem o parte din compozitie,asezam ouale fierte si apoi restul  de compozitie.
Deasupra punem trei oua batute si dam la cuptor pana cand este rumen deasupra.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...