.

duminică, 27 noiembrie 2016

CORNULETE BICOLORE





Ingrediente:
Aluat alb:
250 gr faina
130 gr untura
30 gr zahar
80 ml apa
1 plic praf de copt

Aluat cu cacao:
250 gr faina
3 linguri cacao
80 gr zahar
150 gr untura
80 ml apa
1 plic praf de copt

Mod de preparare:
Untura se amesteca bine cu faina.Adaugam zaharul,apa praful de copt si cacaua in aluatul cu cacao.Se framanta bine dupa care se lasa 1-2 ore la rece in frigider.
Intindem foi de aceeasi marime din ambele aluaturi(eu prefer cercuri pe care apoi le tai in raze)care apoi se suprapun. 


Pe fiecare portie de aluat se pune umplutura preferata si se ruleaza de la margine catre varful triunghiului.
Se coc la foc mediu. Cat sunt calde se trec prin sirop si apoi prin nuca de cocos sau se pot lasa si simple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...