.

duminică, 9 iulie 2017

Pui Puttanesca




O reteta cu specific Italian,gatita in cam jumatate de ora si pana la final nu murdarim o multime de vase.Se gateste totul in acelasi vas. 

Ingrediente: 
4-6 ciocanele de pui,
200 gr rosii cherry,
2 cepe,
3-4 catei de usturoi,
2 linguri pasta de tomate,
150 ml supa de pui sau vin alb,
cateva frunze busuioc, 
ulei pentru prajit, 
sare si piper,
100 gr masline negre,
1 lingura capere.

Mod de preparare:

Condimentam carnea cu sare si piper.O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot.Scoatem carnea si o pastram calda.In uleiul ramas punem ceapa si cand este calita adaugam rosiile taiate in jumatate,pasta de tomate si supa de pui sau vinul.Asezonam cu sare si piper si lasam vasul acoperit sa fiarba. Cand rosiile s-au inmuiat si sosul a inceput sa se ingroase adaugam caperele,maslinele si carnea de pui.Mai lasam cam 10 min sa fiarba totul .Carnea trebuie sa fie fiarta bine. La servire presaram busuioc proaspat tocat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...