.

sâmbătă, 18 februarie 2017

Piept de pui cu mozzarella si ardei copt






Ingrediente:
2 piepti de pui
4 ardei capia rosu copti
2 bucati de mozzarella 
Sare,piper,coriandru,boia
1 cana de vin alb(300 ml)
ulei de masline

Mod de preparare:
Pieptul de pui se dezoseaza si se curata de piele daca este cazul.Taiem pieptul de pui in jumatate.Crestam fiecare bucata de piept de pui atat de adanc incat sa obtinem un buzunar cat mai incapator.
Mozzarella se taie felii.Ardeiul copt se curata de cotor si seminte.
In fiecare ardei introducem o felie de mozzarella si apoi ardeiul il impachetam in pieptul de pui. Condimentam carnea cu sare , piper,boia,oregano.Fixam cu cate o scobitoare si asezam bucatile in tava.Stropim cu ulei de masline ,turnam o cana de vin alb si dam la cuptor.

La servire putem adauga si sos din tava de langa carne.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...