.

miercuri, 29 iunie 2011

Tort cu fructe "26 ani"


Ingrediente:
Blat:
5 oua,
5 linguri apa,
5 linguri zahar,
10 linguri faina,1 praf de copt
Crema:
6 budinci ce vanilie,2 litri lapte
25 linguri zahar,1 pachet margarina pentru creme,
500 mil frisca lichida,
Pentru decor:
2 plicuri "Tort jelee" alb
1 mar,o para cu coaja rosie,o portocala,2 kiwi,cateva capsuni,
cateva decoruri din ciocolata(am topit putina cicolata la baie de aburi si apoi cu un posh foarte mic am desenat pe o hartie de copt cateva forme,am lasat la rece)
Cum procedam:
Batem albusurile cu apa foarte bine.Adaugam zaharul si continuam sa batem.
Imagine
Adugam apoi si galbenusurile.
Imagine
Renuntam la tel si amestecam cu o lingura faina foarte usor si lingura dupa lingura adaugata in compozitie.Sa nu uitam de praful de copt.
Imagine
Punem compozitia astfel obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt.
Imagine
Coacem la foc mic 20min
Imagine
Pentru am vrut un tort mare am facut 3 asfel de balturi.
Crema:
Budincile preparate dupa indicatiile de pe plic,amestecate dupa ce s-au racit cu margarina frecata spuma.
Blaturile insiropate cu sirop aroamtizat cu easenta de rom.
Am batut frisca tinuta in prealabil la rece.
Imagine
Am umplut tortul cu crema obtinuta si apoi la-m imbracat in frisca.
Am decorat cu fructe si apoi am turnat deasupra gelatina preparata dupa indicatii.
Imagine

Imagine











 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...