.

joi, 2 iunie 2011

Spuma de ciocolata

Ingrediente:
2 albusuri,2 linguri de zahar,100 ml frisca lichida,100 gr ciocolata menaj sau amaruie.
Batem albusurile spuma,asadugam zaharul pana obtinem o spuma tare.
Frisca se bate spuma si ea,iar ciocolata se topeste pe baie de abur.
Se amesteca bine  spuma de albusuri cu ciocolata calda,apoi adaugam frisca batuta.
Lasam la frigider cel putin 3 ore.
Pentru a servi introducem lingura in apa fierbinete si din compozitia rece scoate bucati prin rasucirea lingurii.
Decoram cu capsuni,frisca si piscoturi sau cum preferam.

2 comentarii:

  1. Veronica,felicitari pentru blog,imi place cum arata,iar de spuma de ciocolataaaa.......la fel de mult imi place!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc.
    Ma straduiesc sa va ajung din urma pe voi,inca mai am multe de invatat.
    Sa stii Liana ca e mai buna ideea cu servitul in cupa,dar in poza mi s-a parut ca da mai bine asa.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...