.

duminică, 4 septembrie 2016

Trandafiri murati








             Am gasit un articol undeva pe net unde Chef Cosmin Toma scria aceasta reteta.Mi s-a parut interesanta si cum zilele trecute am reusit sa adun cativa boboci de trandafiri am pus reteta in practica.
 Ingrediente:
Cativa boboci de trandafiri
300 ml apa
3 linguri zahar
70 ml otet
2-3 foi de dafin
1 lingura amestec de piper roz si negru
1 lingura sare de mare
1 baton de scortisoara
1 catel de usturoi
zeama de la o lamaie



Mod de preparare:
In apa care a fost fiarta si racita se adauga toata ingredientele.Punem bobocii de trandafiri intr-un borcan sau caserola,turnam apa peste.Punem capacul si lasam la frigider pentru doua saptamani.
Trandafirii murati pot fi consumati ca atare,dar pot fi folositi ca atare sau pentru a fi ornate diferite feluri de mancare mai rafinate.


Dupa doua saptamani voi reveni sa va arat cum arata trandafirii  murati langa un preparat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...