.

miercuri, 19 august 2015

Fusilli colorate cu ragu





Ingrediente:

400 gr fusilli colorate
400 gr carne tocata
2 cepe
4-5 catei de usturoi
3 ardei grasi
2 morcovi
300 gr ciuperci
3-4 tije de telina
5-6 rosii
1 pahar de vin alb
1 cana de supa de legume sau pui
sare,piper,oregano



Mod de preparare:
Ceapa tocata se pune la calit in putin ulei.Adaugam morcovul dat pe razatoare si ardeiul tocat marunt.Cand legumele s-au inmuiat putin adaugam usturoiul taiat foarte marunt,ciupercile taiate felii,tijele de telina.

Adaugam carnea,rosiile taiate marunt,sare,piper,oregano dupa gust.Completam cu vinul si supa dupa care lasam sa fiarba bine la foc mic.
Acest sos trebuie sa fiarba foarte incet si destul de mult timp(aproape 2 ore).Daca lichidul scade in tipul fierberii prea tare mai adaugam cate putina apa.
Pastele se fierb in apa cu sare pentru 8-10 min.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...