Salata cu paste,fasole si ciuperci
Acesta salata este pentru cei care tin post si vor o mancare deosebita dar si gustoasa.
Se poate servi ca si gustare dar este suficient de satioasa sa fie si fel principal.
Ingrediente:
200 gr pene
100 gr fasole rosie fiarta
100 gr ciuperci proaspete
1 legatura marar
2 linguri otet
2 lingurite mustar cu boabe
6 linguri de ulei de masline
6-8 rosii cherry
2-3 cepe verzi
piper alb macinat
Se fierb pastele in apa cu sare 7 min.Se scurg si se pun deoparte.
Dresingul se prepara din:otetul amestecat cu mustarul,sare si piper.Se adauga uleiul treptat,se adauga mararul tocat.Se lasa sa se amestece aromele.
Ciupercile se taie felii si se soteaza in putin ulei cu sare si piper.
Ceapa se taie in felii pe diagonala.Rosiile se taie in sferturi. Fasolea fiarta mai devreme se scurge.
Intr-un bol se pun pastele,ciupercile,fasolea,ceapa,dresingul si la urma rosiile.Se amesteca usor ca sa nu stricam rosiile.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu