Chec din paste cu spanac si ardei copt
Ingrediente:
200 gr paste Arnos
250 gr spanac congelat
500 gr branza dulce de vaci
1 ceasca cascaval ras
2 catei de usturoi
5-6 ardei capia copti
2 oua
sare
Mod de preparare:
Pastele se fierb aldente si se scurg.
Ardeiul capia se coace.se curata de coaja si cotor,se sareaza si se lasa asa.
Spanacul decongelat se amesteca cu usturoiul tocat marunt,branza dulce si pastele calde.
Adaugam la compozitie si cascavalul ras si ouale.Daca e necesar mai adaugam sare.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt pe care o ungem cu ulei.
Turnam jumatate din compozitia de paste peste care asezam bucati de ardei copt.
Deasupra turnam restul de compozitie dupa care se da la cuptor 40 min.
Se lasa sa se racoreasca putin in forma dupa care se rastoarna si se poate felia.
200 gr paste Arnos
250 gr spanac congelat
500 gr branza dulce de vaci
1 ceasca cascaval ras
2 catei de usturoi
5-6 ardei capia copti
2 oua
sare
Mod de preparare:
Pastele se fierb aldente si se scurg.
Ardeiul capia se coace.se curata de coaja si cotor,se sareaza si se lasa asa.
Spanacul decongelat se amesteca cu usturoiul tocat marunt,branza dulce si pastele calde.
Adaugam la compozitie si cascavalul ras si ouale.Daca e necesar mai adaugam sare.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt pe care o ungem cu ulei.
Turnam jumatate din compozitia de paste peste care asezam bucati de ardei copt.
Deasupra turnam restul de compozitie dupa care se da la cuptor 40 min.
Se lasa sa se racoreasca putin in forma dupa care se rastoarna si se poate felia.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu