Friptura mix cu garnitura mix
Ingrediente:
- 1 ceasca orez cu bob lung
- 100 ml ulei pentru prajit
- 5 buc. ciocanele de pui
- 1 lingurita sare,piper
- 300 gr pulpa de porc
- 100 gr rosii din conserva
- 1 buc. capatana de varza verde
- 3 cesti supa de pui
Mod de preparare:
Carnea de porc se
portioneaza si se condimenteaza cu sare si piper.La fel si carnea de
pui se condimenteaza.Intr-o tigaie se pune ulei la incins si punem
carnea,adaugam rosiile din conserva cu tot cu sucul lor si lasam apoi
tigaia acoperita cam 20 min. Mai verificam din cand in cand si mai
intoarcem carnea.Cand acesta este facuta luam capacul si lasam sa se
rumeneasca putin.
In timp ce carnea se prajeste se taie varza pe care o punem la calit in putin ulei.Asezonam cu sare si piper.Amestecam din cand in cand pana varza se inmoaie si se caleste.
Tot in acest timp in alt vas punem la fiert orezul in supa de pui.
Cand toate sunt facaute servim o bucata de carne de porc,una de pui alaturi de o lingura de varza si putin orez,eventual aranjat frumos cu ajutorul unei forme.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu