Ciorba cu coaste de porc
Ingrediente:
1 kg de coaste de porc proaspete
2-3 cartofi
2 cepe
2-3 ardei grasi rosii si gslbeni
morcov,telina radacina,patrunjel radacina si pastarnac,telina radacina ,patrunjel verde
200 gr mazare congelata sau proaspata
300 gr rosii
sare,boia,piper
Mod de preparare:
Carnea se spala si se portioneaza.Se pine la fiert si se spumeaza.
Cand se termina spuma,adaugam radacinoasele taiate cubulete sau date pe razatoarea mare si mazarea.Lasam totul sa fiarba.Adaugam sare dupa gust.
Rosiile se oparesc 1 min si le curatam de pielita.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei,adaugam ardeii curatati de seminte si cotor taiat cubulete mici si apoi rosiilepunem putina boia pentru culoare si putin piper.
Cand carnea este fiarta,daca este necesar mai adaugam apa,adaugam ceapa cu legumele si le mai dam un clocot.
Deasupra presaram verdeata tocata marunt.
Potrivim de sare.
1 kg de coaste de porc proaspete
2-3 cartofi
2 cepe
2-3 ardei grasi rosii si gslbeni
morcov,telina radacina,patrunjel radacina si pastarnac,telina radacina ,patrunjel verde
200 gr mazare congelata sau proaspata
300 gr rosii
sare,boia,piper
Carnea se spala si se portioneaza.Se pine la fiert si se spumeaza.
Cand se termina spuma,adaugam radacinoasele taiate cubulete sau date pe razatoarea mare si mazarea.Lasam totul sa fiarba.Adaugam sare dupa gust.
Rosiile se oparesc 1 min si le curatam de pielita.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei,adaugam ardeii curatati de seminte si cotor taiat cubulete mici si apoi rosiilepunem putina boia pentru culoare si putin piper.
Cand carnea este fiarta,daca este necesar mai adaugam apa,adaugam ceapa cu legumele si le mai dam un clocot.
Deasupra presaram verdeata tocata marunt.
Potrivim de sare.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu