Bors de peste
Ingrediente:
- 200 ml bulion
- 2 buc. ceapa
- 1 lingura sare
- 3500 ml apa
- 1 kg peste proaspat
- 1 buc. morcov
- 1 buc. patrunjel radacina
- 1/4 buc. telina radacina
- 1 lingura leustean tocat
- 500 ml bors
- 1 lingura patrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Pestele se curata
bine de solzi,de intestine si branhiile de la cap.Se spala bine,se
sareaza si se lasa pana cand zarzavatul din ciorba este fiert.
Se fierbe zarzavatul taiat cubulete mici sau dat pe razatoare si ceapa taiata marunt, in apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert. Adaugam si bulionul apoi adaugam si bucatile de peste, Se fierbe la un foc mai mic cateva minute avand grija ca pestele sa nu se sfarame. Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean
Se fierbe zarzavatul taiat cubulete mici sau dat pe razatoare si ceapa taiata marunt, in apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert. Adaugam si bulionul apoi adaugam si bucatile de peste, Se fierbe la un foc mai mic cateva minute avand grija ca pestele sa nu se sfarame. Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu